Новини
22.04.2024
Реєстрація на програму грантової допомоги для власників мікробізнесу у Харківській, Одеській, Миколаївській областях та місті Київ*.

*м. Київ доступно лише для ветеранів та релокованих мікропідприємств

15.04.2024
Конференція «Трудова міграція: світовий досвід та українська специфіка»

12 квітня у Києві відбулася конференція «Трудова міграція: світовий досвід та українська специфіка» за участі членів Української Ради Бізнесу, представників Кабінету міністрів, бізнес-асоціацій, провідних аналітичних центрів та посольств.

21.03.2024
Відкриття офісу Help у Миколаєві

Цього тижня Help відкрив четвертий офіс в Україні у місті Миколаїв – тепер наша команда може збільшити обʼєми допомоги у південних областях країни.

07.02.2024
Допомога постраждалим людям у м.Київ в рамках швидкого реагування

Сьогодні вранці внаслідок масованого обстрілу від ракетних ударів було пошкоджено житлові будинки у столиці країни.

31.01.2024
Парламентський брифінг з гуманітарного реагування в Україні

31січня керівниця відокремленого підрозділу Help – Hilfe zur Selbsthilfe в Україні, Дар’я Романенко виступила у парламентському брифінгу про реагування та відновлення України, серед понад 20 учасників були присутні представники різних фракцій Бундестагу та Федерального міністерства закордонних справ Німеччини.

29.01.2024
Вечір “Кращий досвід з відбудови України” в Берліні

25 січня у Берліні відбувся вечір “Кращий досвід з відбудови України”, участь у якому взяли понад 170 представників політики, громадянського суспільства та приватного сектору.

21.11.2023
Про допомогу Херсону і плани на майбутнє від Дарʼї Романенко

Основною темою інтервʼю став проєкт Bonn Hilft Cherson, в рамках якого німецьке місто Бонн ініціювало збір коштів для допомоги херсонцям.

15.11.2023
Воркшоп One Health Day

7 листопада ми доєдналися до воркшопу від One Health Day – ініціативи, що сприяє вирішенню сьогоднішніх критичних глобальних викликів у сфері охорони здоров’я.

08.11.2023
Зустріч з Міністерством з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України

Цього тижня до Києва завітали наші колеги із німецького офісу Help – голова програмного департаменту Фабіан Нолде, програмна координаторка з питань України та Молдови Катрін Трушевски та регіональна представниця з питань ПСЄ/України Юлія Брюкнер.